Billig Mobiltelefoni


Vi har hos iBoom.dk gjort det nemt for dig at sammenligne priser på billig mobiltelefoni i Danmark fra de bedste udbydere. Billig Mobiltelefoni og abonnementer har generelt ændret sig meget over de seneste år. Før i tiden bestod et typisk abonnement af sms, mms og tale.Det gør det dog stadig i dag, men i dag er der kommet data til samt tillægstjenester som for eksempel streamingtjenester. Det er i dag mere prisen på data osv, der afgør priserne på abonemmenter, for sms, taletid og så videre er ofte gratis.

Sådan får du det billigste mobiltelefoni

Billig Mobiltelefoni er et godt sted at spare, hvis du vil have flere penge i hverdagen. Der er typisk nogle gode tilbud, som du med stor fordel kan benytte dig af. Det danske marked for mobiltelefoni er meget konkurrencepræget, og det er ofte med til at presse priserne helt i bund. 9GB data vil altid være det samme, så hvorfor ikke vælge det billigste abonnement? Der kan dog også være ting som god kundeservice og så videre som du bør overveje. Priserne på mobiltelefoni ændrer sig ofte, fordi at der løbende kommer nye ting til som for eksempel 4g netværket, der kom for et par år siden. Derfor anbefaler vi, at du holder øje med priserne minimum hver 6. Måned. Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne priser på billig mobiltelefoni via vores sammenligning ovenfor.

Sådan finder du det rette mobiltelefoni

Det er vigtigt, at du har det rette abonnement på mobiltelefoni, så du ikke ender med at betale for noget, som du ikke bruger. Det er samtidig også surt at opbruge sit abonnement måned efter måned, og derfor kan det være en ide enten at opgradere eller nedgradere dit abonnement. Det er lidt forskelligt, hvor vidt det koster penge eller ej, det afhænger af, hvilket selskab du bruger.

Når du vil undersøge, om du har det rigtige abonnement, kan du med stor fordel kigge på dine gamle telefonregninger, der vil oftest her være en oversigt over dit dataforbrug, taletid og sms. Du kan her se, om du enten opbruger abonnementet, eller om du ikke gør. De fleste selskaber tilbyder en form for selvbetjening, hvor du kan logge ind og se en oversigt over dit forbrug. Dette er også en rigtig gode måde at tjekke dit forbrug på.

Ydermere er der gennem de seneste par år kommet en række forskellige apps til, der tilbyder at tjekke dit dataforbrug. Man kan i mange nyere telefoner også tjekke forbruget af data, dette vil oftest være under ”indstillinger” men kan variere lidt alt efter hvilken telefon samt hvilket styresystem, du har. Det kan hurtigt blive en halvdyr fornøjelse, hvis dit abonnement på mobiltelefoni udløber, der kommer nemlig minutpriser, der tit er noget dyrere end den pris, der er inkluderet i dit abonnement.For at være sikker på, at du vælger rigtigt, kan du med fordel spørge dig selv om følgende:

  • Er jeg meget i udlandet, og har behov for billig udlandstelefoni?
  • Bruger jeg meget apps og sociale medier? Måske skal jeg have meget data?
  • Sms’er jeg meget?
  • Taler jeg meget i telefon?
  • Ønsker jeg ekstra produkter som eksempelvis Spotify med til billig mobiltelefoni?

Stiller du dig selv disse spørgsmål, er du godt på vej til at vælge det helt rette abonnement på billig mobiltelefoni.

Så nemt skifter du billig mobiltelefoni

Desværre er mange af den opfattelse, at det er enormt krævende at skifte abonnement for billig mobiltelefoni, men det behøves det faktisk slet ikke at være. Oftest vil dit nye selskab sørge for at få flyttet dit gamle nummer over samt få opsagt dit gamle abonnement, så du ikke skal bruge tid på det. Det koster sjældent noget i oprettelse, og det er også sjældent, at der er binding på et mobilabonnement. Du skal dog være opmærksom på, hvis du er bundet hos din gamle udbyder.Du skifter mobilabonnement på følgende måde:

  • Find dit nye abonnement med billig mobiltelefoni

Når du skal finde dit nye mobilabonnement, er det vigtigt, at du finder et, der passer til dine behov. Du kan med fordel bruge vores sammenligning af mobiltelefoni abonnementer i toppen af denne side. Når du har fundet det rette, skal du klikke på den grønne knap ”Bestil nu!”. Du vil nu blive sendt videre til selskabet, hvor du kan bestille dit nye billige mobiltelefoni.

  • Bestil nyt eller gammelt telefonnummer

Du skal nu vurdere, om du gerne vil have et nyt telefonnummer, eller om du gerne vil beholde dit gamle. Vælger du at beholde dit gamle nummer vil dit nye selskab typisk sørge for at flytte dit nummer over samt opsige dit gamle abonnement.

  • Overgå og skift sim kort

Nu er du klar til at opsætte dit nye telefonabonnement på din telefon, og du vil få oplyst en dato hos dit nye selskab, der fortæller dig, hvornår det træder i kraft. Ved køb af et nyt telefonnummer, vil det oftest være gældende inden for kort tid. Du skal nu sætte dit nye simkort i, og du er nu klar til at bruge dit nye billige mobiltelefoni!

Billig mobiltelefoni til familien

Der er en række mobilselskaber, som sætter fokus på, at du skal samle hele familiens mobiltelefoni hos dem. Hvis du gør det, så kan du nemlig optjene gode rabatter, og det kan ende med at blive en helt billig fornøjelse, at supplere hele familien med mobiltelefoni. Derfor anbefaler vi, at hvis i som familie, skal ud og finde mobilabonnementer til hele familien, at i kigger jer rundt hos de forskellige udbydere. Det vil nemlig gøre, at jeres chancer for at få billig mobiltelefoni til hele familien markant større. Udover at være billigt, er der ofte også ekstra ting med i abonnementet. Det kunne være tilføjelses tjenester som Spotify eller TV2 Play, som hører med mobilabonnementer. Hvis du ønsker at læse mere om dette, bør du besøge læse mere her.

Det kan sagtens være en rigtig dyr fornøjelse, at skulle investerer i mobilabonnementer til en stor eller mellemstor familie. Derfor har en række udbydere gjort det mere overkommeligt. Det skal du blot udnytte til din fordel, og det er derfor også oplagt, at du tjekker ovenstående link, inden du beslutter dig for, hvilket mobiltelefoni til familien, du vælger.

Bør jeg skifte abonnement ofte?

Markedet for billig mobiltelefoni i Danmark er et meget konkurrencepræget marked, og der er rigtig mange forskellige selskaber, der gerne vil vinde markedsandele. Det betyder også, at der er rigtig høj konkurrence på blandt andet priser, ligesom der også er nogle selskaber, der tænker ud af boksen og tilbyder andre produkter som for eksempel streaming af musik via Spotify, Tidal med mere. Grundet det meget pressede marked, så ændrer priserne sig også tit, og er man på jagt efter det billigste mobiltelefoni, så kan det godt betale sig at skifte abonnement ofte.

Ud over den hårde konkurrence, så tillader nyere teknologi også udbyderne af billig mobiltelefoni at sælge mobiltelefoni billigere, end det har været førhen. Dette kan du også udnytte som forbruger, når du er på jagt efter det billigste mobiltelefoni. Er du typen, der ofte skifter billig mobiltelefoni, så husk at tjekke op på, om du har binding på dit abonnement, har du det, så hver opmærksom på, at du ikke betaler 2 abonnementer på samme tid. Er du i tvivl, så kan du altid kontakte din nuværende udbyder for at få yderligere information omkring dit abonnement.

Vi anbefaler her hos iBoom.dk, at du tjekker priserne på billig mobiltelefoni cirka hver 3. måned. Du er dermed sikret hele tiden at være opdateret på, hvordan priserne på markedet er.

Hvad er data?

En af de ting der virkelig afgører prisen for billig mobiltelefoni i dag er, hvor meget data der er i det pågældende abonnement. Jo mere data du har i dit abonnement, jo højere vil prisen også blive, og derfor er det også et godt punkt at tage stilling til, inden du vælger mobilabonnement, så du ikke havner i en situation, hvor du vælger for meget data, og dermed kommer til at betale for noget, som du ikke bruger.

Men hvad er data egentlig? Man kan kort sige, at det er det, du forbruger, når du går på internettet på din mobiltelefon. Det kan være gennem apps eller ved hjælp af surfing i en internetbrowser. Hvor meget data forskellige ting bruger, er meget forskelligt. Noget af det, der virkelig bruger meget data er streaming af film og musik, hvor i mod det ikke bruger lige så meget data at surfe på internettet.

Mange tænker at de gør brug af noget mindre data, end de måske i virkeligheden gør. Mange har dog også Wifi i hjemmet, hvor man kan gøre brug af denne data. Men mobilen bliver samtidig vigtigere og vigtigere, og det er noget, som vi altid har på os, når vi er ude, på arbejde og så videre. Derfor har vi også brug for at kunne komme på internettet og benytte apps, næsten uanset hvor vi befinder os henne. Mange af de apps, vi har installeret på mobilen bruger faktisk også data. Det er derfor de færreste, der i dag kan undvære data, når de bestiller billig mobiltelefoni.

En af fordelene ved at have data inkluderet i sit abonnement er altså, at du altid kan komme på internettet, uanset hvor du er henne. Det helt store spørgsmål er så bare, hvor meget data du skal bruge i dit abonnement og har brug for. Dette afhænger meget af dit forbrug, og der er nogle spørgsmål, der kan være gode at stille sig selv, inden du vælger dit nye abonnement. Det kan for eksempel være, om du streamer meget musik, film og generelt surfer meget på nettet fra din mobiltelefon. Du kan også med fordel tænke over, om der er Wifi, du kan koble dig på, de steder du ofte komme. Er du på Wifi, gør du nemlig ikke brug af den data, der er med i dit mobilabonnement.

Streamer du meget musik eller mange film og serier, vil det være nødvendigt at vælge et abonnement med meget data inkluderet. Gør du ikke det, kan du sandsynligvis nøjes med omkring 1-5 GB hver måned. Hvis du altid tænker over dit forbrug, inden du vælger billig mobiltelefoni undgår du at betale for noget, som du alligevel ikke bruger.

Mange udbydere og høj konkurrence

Skal du skifte dit abonnement inden for billig mobiltelefoni, er du helt sikkert også bekendt med, at der er et hav af udbydere og forskellige mobilabonnementer, man kan vælge. Det kan være svært at vælge, fordi der er så mange abonnementer. Når du skal finde billig mobiltelefoni, handler det i høj grad om at finde frem til, hvad dine behov er, så du har noget at gå efter, når du skal vælge dit nye telefonabonnement. Går du ikke efter noget konkret, kan man som forbruger hurtigt blive blind af alle de mange forskellige abonnementer, og det kan i værste tilfælde føre til, at du får valgt et mobilselskab og et mobilabonnement, der ikke passer til dig. Derfor anbefaler vi her hos iBoom.dk, at du altid er fornuftig og tænker på dine behov, så du ikke får valgt det første og det bedste mobilabonnement.

Grundet den høje konkurrence, der er inden for billig mobiltelefoni, kommer der også ofte nogle meget attraktive tilbud, det kan give mening at gøre brug af, hvis du er på jagt efter et nyt abonnement med billig mobiltelefoni. Derfor anbefaler vi, at du kigger efter dette, når du skal finde et nyt mobilselskab. Den høje konkurrence er også med til at gøre, at du hele tiden kan få bedre billig mobiltelefoni til en endnu lavere pris. Det er den udvikling, markedet ser lige nu, og det er altså med til at gøre det nemmere for dig som forbruger at vælge abonnement. Vi har her på siden lavet en let og overskuelig oversigt over nogle af de bedste abonnementer, så du nemt og hurtigt kan finde din nye udbyder og få helt styr på din telefoni.

Hvad sker der, når du vælger ny mobiltelefoni?

Når du vælger at skifte mobiltelefoni til et andet mobilselskab, vil dit nuværende abonnement blive opsagt. Det vil blive opsagt af den udbyder, som du benytter dig af. Det er derfor deres opgave, at kontakte din forhenværende mobiludbyder, og få afsluttet dit mobilabonnement så hurtigt som muligt, og få skiftet dig til deres netværk. Det kan godt tage lidt tid, og typisk vil man skifte, når der starter en ny måned. Det kan dog være lidt svært, at give et præcist svar på, hvor lang tid det vil tage. Nogle gange kan mobilselskabernes netværk nemlig godt drille lidt, og det kan give en dårlig opstart på din nye mobiltelefoni. Det er typisk dette, som kunderne på Trustpilot brokker sig over, når de anmelder mobilselskaber.

Havde du bundet dig ved tidligere udbyder?

Hvis du havde bundet dig ved sidste udbyder, og din periode endnu ikke er udløbet, kan du enten vælge at vente til den udløber. Du kan også vælge at betale det resterende beløb af dit mobilabonnent, hvis det er det, som du føler er det rigtige at gøre. Det vil typisk være i en situation, hvor mange er virkelig utilfreds med sit nuværende mobiltelefoni, og måske kan det endda betale sig, hvis du har fundet nyt, godt og billigt mobiltelefoni. Som regel varer en binding 6 måneder, og derfor kan det beløb, du skylder blive ret stort. Der kan det være oplagt, at blive ved sin nuværende udbyder, og nyde godt af den mobiltelefoni, som man alligevel har betalt for.

Heldigvis er det mere en regel end en undtagelse, at mobiludbyderne tilbyder billig mobiltelefoni uden binding. Det er nemlig en rigtig stor fordel for kunderne, da de har muligheden for at prøve forskellige netværk af, inden de beslutter sig. For det er nemlig forskelligt hvor signalet er godt fra mobilselskab til mobilselskab. Der vil dog ofte være 30 dages opsigelse på de fleste abonnementer, men det bliver altså ikke betegnet som decideret binding.

Kan du få dit gamle mobilnummer med over?

I langt de fleste tilfælde er det muligt, at tage dit gamle mobilnummer over i det nye mobilselskab. Hvis du ikke ønsker dette, har de naturligvis også nogle numre, som du kan vælge imellem. Nogle selskaber tilbyder “guldnumre” mod et højere beløb, og det er kan være relevant for dig, som gerne vil have mobiltelefoni til din virksomhed. For hvem vil ikke gerne have et telefon nummer, som alle mennesker husker? Det er i hvert fald ideelt til en virksomhed, og det skal med garanti ikke undervurderes! De telefon numre, som du bliver tilbudt, er som regel gratis, og du får som oftest 2-10 mobilnumre, som du kan vælge imellem.

Vælg det rette simkort til din telefon

Der vil altid følge et nyt simkort med, når du har skiftet mobilabonnement. Dog kan det nogle gange betyde, at du bliver udstyret med det forkerte simkort. Har du derfor en helt ny telefon, eller en meget gammel telefon, bør du fortælle din nye mobiludbyder, hvilket simkort du skal bruge til din mobiltelefon. For det kan faktisk være en ret tidskrævende proces at skulle sende det ene simkort retur, før udbyderen igen kan sende et nyt simkort afsted. Derfor bør du altid udruste dig med tålmodighed, hvis din mobiltelefoni ikke spiller fra dag 1 af. Det kan nemlig være en langsomme proces til tider.

Skal du have ny mobiltelefon?

Hvis du skal have ny mobiltelefon, kan det være oplagt at vælge den sammen med dit mobilabonnement. På den måde kan du nemlig få fede rabatter på mobiltelefoni samtidigt med. Tit og ofte får du nemlig smidt en god mobil rabat lige i nakken, hvis du vælger et mobiltelefoni samtidig med, at du køber din nye mobiltelefon. Derfor bør du overveje at købe en ny mobiltelefon sammen med abonnementet, hvis du alligevel er træt af den gamle. Det giver næsten sig selv, at det også er oplagt at gøre, hvis du gerne vil skifte mobilselskab samtidigt. Hvis du er ny kunde, og køber en mobiltelefon med billig mobiltelefoni oven i købet, kan du nemlig spare rigtigt mange penge. Desuden er det også oplagt at gøre, hvis du er træt af din gamle mobiltelefon. Det bliver vi alle sammen!

Problemer med din mobiltelefoni?

Hvis du har problemer med mobiltelefoni i dit område, kan det være udbyderens netværk, som ikke har fuld dækning, der hvor du befinder dig. Det er naturligvis et problem, og hvis de har lovet dig, at du havde mobil dækning i det område, så har de et forklaringsproblem. Typisk kan problemer med netværket ikke bare løses fra den ene dag til den anden, og hvis du er bundet i abonnement, kan det blive en kedelig fornøjelse med din mobiltelefoni.

Sådan løser du det!

Hvis du har problemer med din mobiltelefoni, om det så er billig mobiltelefoni eller dyr, så er der altid en løsning. Du skal nemlig kontakte din udbyder. Typisk hører vi dog, at de ikke tager dem seriøst, og det er her, du har muligheden for at anmelde mobiludbyderen på Trustpilot. Her bør du give en reel og fair anmeldelse af mobiludbyderen. På den måde kan du nemlig hjælpe kommende brugere, som overvejer at få et mobilabonnement hos netop den udbyder. Vi anbefaler dig naturligvis kun, at du skriver en anmeldelse, når du ikke er ophidset eller noget som helst andet. På den måde kan du nemlig give reel information videre til næste potentielle kunde, når de skal vælge mobiltelefoni.

Anmeld også god og billig mobiltelefoni!

Det kan godt være, at det virker mest vigtigt at anmelde mobilselskaber, hvis de ikke har et særlig godt produkt. Det er dog også vigtigt, at du giver dem kredit, hvis de leverer god og billig mobiltelefoni. På den måde kan andre nemlig se, at det kunne være noget for dem, og lyn hurtigt har du faktisk hjulpet rigtigt mange mennesker, med at finde det helt rigtige mobilselskab. Vi håber, at du vil give din ærlige anmeldelse om mobilselskaberne på Trustpilot og hjælpe andre med at finde reel mobiltelefoni til fair priser!