3 Mobilabonnement

Skift mobilabonnement til 3

Hvis du overvejer at skifte mobilabonnement til 3, kan det helt klart komme til din fordel! 3 er nemlig et af de absolut mest populære abonnementer i hele Danmark. Det afspejler sig i deres over 1 million danske kunder og et kæmpe netværk, som gør det muligt for dem at tilbyde dig de aller bedste priser og netværk i hele Danmark. Derfor er det også muligt for dig, at være på 4G netværk i store dele af landet, og det er oven i købet kun en af de få fordele, som der er ved at benytte sig af 3. Derudover har de et rigtig stærkt 3G netværk i hele Danmark.

Det er muligt også at få bredbånd hos 3.dk, så hvis du ønsker at samle mobilabonnement 3 og bredbånd hos 3, kan du nemt gøre dette. Det er ikke muligt at få TV hos 3. 3 er faktisk kendt for deres rigtigt stærke mobile bredbånd, og derfor kan det være oplagt for dig at slå det sammen med dit mobilabonnement.

3 og deres mobilabonnementer

3 har 5 forskellige mobilabonnementer. Derfor er det et af de mobilselskaber, som faktisk har det største udvalg af mobilabonnementer. Ikke desto mindre er det meget alsidige mobilabonnementer, som gør, at der er et abonnement til en hver. Når det så er sagt, så skal du nok ikke benytte dig af 3, hvis du bruger rigtigt meget data til download og upload. Med det dyreste abonnement, der kun har 5GB at gøre godt med, ville du nemlig hurtigt løbe tør. Der findes nogle mobilabonnementer hos 3, som vi ikke har med i vores datafeed, og du kan faktisk få et abonnement, som har helt op til 20GB hos 3.dk. Det koster 230 kroner, men så får du også 3deling og 3likehome oven i dit mobilabonnement.

Få samlet alle dine abonnementer hos 3?

I og med at der er en masse forskellige abonnementer at vælge imellem hos 3, er det muligt at findet et abonnement, som passer til hvert enkelt medlem af familien. Typisk kan det være en dyr fornøjelse at skulle stå for mobilabonnementer til hele familien, men 3 har faktisk gjort, at det er forholdsvist billigt. Derudover har du mulighed for at få dit bredbånd hos 3. De har som sagt ikke TV, så der skal du finde en anden udbyder, hvis du ønsker dette. Klik ind på det mobilabonnement ovenfor, som du finder attraktivt.

 3 og Trustpilot

3 Mobilabonnement kan bestemt ikke prale med gode anmeldelser på Trustpilot. Det er desværre ofte man ser utroligt ringe anmeldelser af mobilselskabet, og derfor skal du have et vågent øje, hvis du vælger 3. Blandt anmeldelserne lyder langsom reparation, skjulte gebyrer og et dårligt produkt. 3 får en score på 3,9, og det er derfor et af de mobilselskaber, som har den dårlige score på hele Trustpilot. Blandt gode anmeldelser lyder dog også, at produktet og deres netværk generelt fungerer rigtig godt. Hvad du tror på, er helt op til dig!