Fullrate Mobilabonnement

Her kan du sammenligne priser på Fullrate mobilabonnementer.

Find dit Fullrate mobilabonnement her

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde dit nye Fullrate mobilabonnement. Vi har nemlig samlet alle de forskellige abonnementer fra mobilselskabet her i en overskuelig oversigt. Du har altså nemt ved at finde lige præcis det mobilabonnement, som passer godt til dig. I vores oversigt får du alt den information, du behøver for at beslutte dig for, hvilket abonnement du godt kunne tænke dig. Vi har neden for skrevet en guide til Fullrate, hvor du kan læse mere om mobilselskabet, der efterhånden har slået sig godt fast på det danske marked.

Fordele og ulemper

Der er både fordele og ulemper forbundet med at vælge et mobilabonnement fra Fullrate. En af de klare fordele er, at du har mulighed for nemt at købe ekstra data til dit abonnement til faste lave priser. Du har nemlig mulighed for at købe 1 GB eller 5 GB ekstra data til dit abonnement til en fast lav pris fra omkring 20 kroner. Bruger du en måned mere data, end dit abonnement tillader, kan du altså billigt få mere data.

Fullrate tilbyder ligeledes mulighed for at købe 4G netværk. Dette følger som udgangspunkt ikke med i nogle af pakkerne til en start. Dette har du også mulighed for at tilkøbe for en ekstra fast lav pris. Hos Fullrate har du altså rigtig gode muligheder for at sammensætte dit abonnement med ekstra data.

Prisen for et Fullrate mobilabonnement er helt klart i den lave ende, hvis man sammenligner med andre teleudbydere. Du får et telefonabonnement med masser af tale og masser af data fra blot 129 kroner pr. måned. Det er ikke mange mobilselskaber, der kan hamle op med de priser.

Der er dog også umiddelbare ulemper ved Fullrate. Først og fremmest er der binding på i 6 måneder. Det er ikke alle mobilselskaber, der har binding på deres abonnementer, og det kan altså forringe dine muligheder for hurtigt at kunne skifte abonnement. Deres priser er dog lave, hvorfor det ikke er noget problem, hvis du sagtens kan se dig som selv som Fullrate kunde nogle måneder frem.

Information om Fullrate mobilabonnement

Som nævnt så er Fullrate efterhånden blevet et større mobilselskab herhjemme i Danmark, hvor de de seneste år har vundet en hel del kunder. Dette skylder i den grad deres lave priser, hvis man sammenligner med deres nærmeste konkurrenter.

Fullrate har et basisabonnement som det, du kan se i tabellen ovenfor. Dette indeholder 25GB data, 15 timer tale samt fri SMS/MMS. Som Fullrate kunde skal du være opmærksom på, at du ikke har mulighed for at få streamingtjenester som eksempelvis Spotify Premium med til dit abonnement. Sådan er det i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt. Du har hos selskabet også mulighed for at vælge et Fullrate mobilabonnement, hvor du betaler alt efter dit forbrug. Priser for dette er følgende: Basis 59 øre/min, 19 øre/SMS, 1,99 kr./MMS. Du kan bestille dette abonnement via vores ovenstående oversigt. Det eneste du skal gøre, er at finde det mobilabonnement fra Fullrate, du godt kunne tænke dig. Så skal du klikke dig videre til deres hjemmeside direkte fra vores oversigt. 

Find det rette abonnement

Når du skal finde et nyt mobilabonnement, er det vigtigt, at du også finder det rette abonnement. For at gøre dette, er der nogle ting, du bør tage hensyn til, inden du bestiller det første og det bedste mobilabonnement. Du kan neden for læse nogle af de forskellige trin.

  • Find dine behov

Inden du vælger et abonnement, er det altid en god idé at tage stilling til, hvad du skal bruge dit abonnement til. Skal du tale meget i telefon, skal du bruge meget data eller ønsker du for eksempel et mobilabonnement med musik? For at finde dit behov, kan det være en god idé at tjekke dine forrige mobilregninger for at tjekke dit forbrug. Du kan også logge ind på din teleudbyders selvbetjening for at se, hvor meget du har brugt.

  • Brug vores oversigt

Nu ved du, hvad dine behov er. Så er det let og hurtigt at bruge vores oversigt til at finde det bedste mobilabonnement. Ønsker du et abonnement fra Fullrate, kan du bruge vores ovenstående oversigt over Fullrates nuværende mobilabonnementer. Vil du gerne se abonnementer fra andre udbydere, kan du med fordel gøre brug af vores oversigt, hvor vi har alle de bedste abonnementer fra de bedste udbydere i landet.