Plenti Mobilabonnement

PLENTI er nu en del af Telmore.

Plenti er et relativt nyt mobilselskab på den danske scene for mobilselskaber. Det er et selskab, der ønsker at gøre det på en ny måde. Hvorfor skal et mobilabonnement kun indeholde tale, data og SMS/MMS? Det spørgsmål stiller Plenti, og de besvarer det at give adgang til en række ekstra services som for eksempel adgang til e-bogstjenesten Mofibo samt adgang til nogle af Allers blade. Endnu et bevis på, at Plenti tænker nyt er, at de giver gratis indgang til Tivoli. Vi har i denne artikel kiggede nærmere på, hvad et mobilabonnement fra Plenti egentlig indeholder, og kan det betale sig, hvis man sammenligner med konkurrenterne?

Plentis mobilabonnementer

Vi har kigget lidt nærmere på Plentis mobilabonnementer. De udbyder som udgangspunkt 2 forskellige løsninger. I deres abonnementer benytter Plenti 3’s netværk, der er baseret på 4G teknologien.

Plenti – 119 kr. pr. mdr.

Det mindste abonnement, som Plenti tilbyder koster 119 kroner om måneden og er et meget klassisk mobilabonnement.

  • Fri tale
  • Fri data
  • Fri SMS/MMS

Plenti + underholdning – 199 kr. pr. mdr.

Plenti + underholdning er et nytænkende abonnement, der tilbyder et klassisk mobilabonnement med en lang række ekstra ydelser.

  • Fri tale
  • Fri data
  • Fri SMS/MMS
  • Adgang til e-bøger fra Mofibo
  • Adgang til 60 blade fra Aller og Egmont
  • Gratis indgang til Tivoli
  • Nyheder fra Berlingske og Ekstra Bladet

Fordele og ulemper ved Plenti

Som ved alle andre mobilabonnementer, er der naturligvis både fordele og ulemper ved Plenti som mobilselskab. Vi har prøvet at pensle det lidt ud for dig nedenfor, hvilke fordele og ulemper du opnår, ved at have dit abonnement hos Plenti.

Fordelene

Det kan umiddelbart virke som en fordel, at du betaler en fast pris for tale, sms og data uanset dit forbrug. Dog kan denne pris godt hurtigt blive dyr, hvis du ikke bruger så meget. Her kan det nemlig godt være dyrere for dig, end hvis du havde valgt et mobilabonnement, hvor dette ikke var med.

En af de helt store fordele ved Plenti er også, at du får adgang til så mange underholdningstjenester, men igen så giver det ikke mening, hvis du ikke bruger dem. Derfor skal du være sikker på, at du også gør brug af disse services, hvis du bestiller et abonnement fra Plenti – særligt det store abonnement.

Ulemperne

Selvom Plenti lover gratis data, så er det faktisk ikke helt sådan, som Plenti lover det. Den gratis data kan nemlig kun bruges på din mobiltelefon. Du kan altså ikke bruge din mobiltelefon til internetdeling og så videre. Der er altså en del begrænsninger på dette, som du skal være opmærksom på. Der kan altså være ulemper i abonnementerne i form af, at du ikke har adgang til 100% fri data. Du bør også overveje, om du virkelig får brugt nogle af alle de underholdningstilbud, som Plenti tilbyder, inden du bestiller dit abonnement ved dem.