Telmore Mobilabonnement

Sammenlign priser på Telmore mobilabonnementer

Skift mobilabonnement til TELMORE

Overvejer du at skifte mobilabonnement til TELMORE? Så kan det være relevant for dig, at læse denne artikel igennem. Vi vil nemlig give dig en masse brugbar information i forbindelse med dit skift til TELMORE mobilabonnementer.

Telmore er et af de mest populære mobilselskaber i hele Danmark. De er specielt kendt for deres mobilabonnementer, som ikke minder om så mange andre. De er kendt for deres lange liste af ekstra tjenester, som følger med dit mobilabonnement. Det er for eksempel HBO Nordic, EB, TELMORE musik og så videre, som gør, at de er et populært valg blandt folk, som alligevel ville have haft et abonnement til disse tjenester. Fordelen ved at samle dem med sit mobilabonnement kommer dig nemlig til gode på den lange bane. Det er TELMORE Play, som indeholder alle disse tjenester.

Desuden har TELMORE Mobil en rigtig lækker hjemmeside, som også gør det nemt at komme rundt på siden, og derfor nemmere at finde ligenøjagtigt det, som du skal bruge!

TELMORE mobil til alle

Alle kan finde et mobilabonnement hos TELMORE, som passer til dem. De har nemlig et utroligt godt netværk i hele Danmark, og det giver dig muligheden for altid at være på farten. TELMORE betegnes ofte for et mobilabonnement til unge, men det er det langt fra kun. Med mobilabonnement priser som passer enhver, kan alle nemlig være med. TELMORE tilbyder nemlig mobilabonnementer fra helt ned til 119 kr. om måneden. Til det får du hele 11GB data, som er noget af det billigste for den mængde af data. Herefter har vi mobilabonnementer som TELMORE play, der er lidt dyre. Her kan du få en masse tjenester for 249 kroner om måneden plus 25GB data.

TELMORE Play er et rigtig populært mobilabonnement, og vil spare dig for en masse penge og ikke mindst uoverskuelige regninger hos forskellige tjenester. Derfor er TELMORE Play et super abonnement, som giver dig et godt produkt. Tryk på den grønne knap, for at se om det er noget for dig!

Køb din nye mobiltelefon sammen med abonnementet hos TELMORE

Hos TELMORE kan du med fordel købe din nye mobiltelefon sammen med mobilabonnementet. De har nemlig gode rabatter, hvis du køber dit abonnement sammen med telefonen. Derudover har de faktisk et bredt udvalg af mobiltelefoner, som gør, at der altid er en, som passer til dig. Du kan med fordel bestille din nye iPhone 7 hos TELMORE, hvis det er sådan en du ønsker.

Hvis du køber din mobiltelefon hos TELMORE, får du endda muligheden for at betale af på din telefon. Det er kan for mange mennesker, være en fordel at afbetale deres mobiltelefon og mobilabonnement, og det tilbyder TELMORE altså, at du kan gøre hos dem helt rentefrit. Det er naturligvis en vigtigt del af det, at det er rentefrit. Det siger noget om, at TELMORE er villige til at gå langt for deres kunder, og yde dem den absolut bedste service, hver evig eneste gang. Det kan man også se på deres Trustpilot profil, som har overvældende mange positive anmeldelser.

TELMORE og Trustpilot

TELMORE har som sagt rigtigt mange gode anmeldelser på Trustpilot, hvis man sammenligner dem med så mange andre mobiludbydere. De har fået en score på hele 7,7 ud af 10 stjerner. Derfor er det også oplagt, at vælge TELMORE som din næste mobiludbyder. Blandt de dårlige kommentarer lyder dog, at kunder har fået dårlig rådgivning, og at et TELMORE mobilabonnement er fint nok, men det sagtens kunne have været bedre. Desuden lyder alle de positive kommentarer på ting som blandt andet:

  • TELMORE Mobil er et super godt produkt
  • Altid god kundeservice
  • Korte ventetider

Hvis du alligevel ikke ønsker at få TELMORE mobilabonnement, kan du sammenligne alle vores mobilabonnementer.