YouSee Mobilabonnement

Sammenlign priser på Yousee mobilabonnement

Skift mobilabonnement til Yousee

Hvis du overvejer at skifte mobilabonnement til Yousee, kan det faktisk være en rigtig god beslutning. Yousee er det gamle TDC, og som du nok ved, så var TDC det absolut største i dansk mobiltelefoni igennem mange år. Det er netop derfor, at du bør vælge Yousee. For der er nemlig en grund til, at det brand og mobilselskab, har fået så utroligt stor succes ikke blot i Danmark men i hele norden. Yousee ligger mange penge i deres netværk, for at være sikker på at du får den bedste oplevelse muligt, når du surfer rundt på deres internet.

Yousee har mange forskellige abonnementer

Yousee har 4 forskellige mobilabonnementer, som du frit kan vælge imellem. Det billigste starter fra 139 kroner om måneden, hvor det dyreste slutter ved 299 kroner om måneden. Med i det billigste Yousee mobilabonnement 4GB data, så det vil være oplagt at vælge, for den person som egentlig ikke surfer så meget igen. Hvis du er typen, som bruger Youtube og så videre rigtigt meget, kan det være relevant at vælge minimum det mobilabonnement med 10GB. Yousee’s mobilabonnementer varierer meget i priser, og derfor er der et abonnement til en hver type. Der er mobilabonnementer for børn, unge og voksne. Det eneste du skal kigge efter, når du vælger et Yousee mobilabonnement er, hvor meget data du benytter i øjeblikket. Derefter skal du kigge efter, hvilket mobilabonnement, som passer bedst til dig. Heldigvis er alle abonnementerne med fri tale hos Yousee. Faktisk tilhører alle Yousee mobilabonnementer gratis musikstreaming, bare lige inden du overvejer at skifte til en anden udbyder!

Leder du efter et billigere mobilabonnement? Så sammenlign priser på iBoom.dk

Saml alle dine abonnementer hos Yousee

Hos Yousee kan du samle alle dine abonnementer som TV, Bredbånd og mobil hos dem. De tilbyder kvalitets pakker inden for alle kategorier, og det betyder, at det kan være relevante for dig at tage et kig på. Mange danskere kan godt lide at samle alle deres abonnementer hos en og samme udbyder, og det tillader Yousee dig i den grad. Hvis du vil samle alle dine abonnementer hos Yousee, vil du også opnå nogle fordele. Derudover tilbyder Yousee mobilt bredbånd og fastnet. Desuden skal du faktisk have bredbånd hos Yousee, før du kan få TV hos dem, da deres fjernsynskanaler kører over internettet.

Yousee og Trustpilot

Yousees produkt fejler intet, men når det kommer til kundeservice og generel service hos Yousee, er kunderne bare ikke tilfredse. Med en score på 4,0 og en side 1 på Trustpilot, som er fyldt med negative kommentarer, ser det hårdt ud for Yousee og deres mobilabonnementer. Det er generelt dårlig forbindelse og ringe kundeservice, som folk klager over. Blandt de positive kommentarer lyder den dog også på god kundeservice og et godt produkt, så hvad du vil tro på, er helt op til dig!

Vi anbefaler dig, at du tjekker deres hjemmeside. Hvis du vil have mere information, kan du ringe ind til Yousee, før du vælger dit Yousee mobilabonnement. På den måde får du et godt indblik i virksomheden, og den måde de behandler kunder på.