Mobilselskaber

Find det billigste mobilselskab

Er du på jagt efter et nyt mobilselskab? Her på iBoom.dk har vi samlet alle de bedste danske selskaber i en overskuelig oversigt, så du let og hurtigt kan finde det bedste mobilselskab for dig og dit behov.  Du kan læse mere om hver enkelt selskab ved at klikke “læs mere her”, eller du kan komme direkte til den pågældende udbyders oversigt over mobilabonnementer ved at klikke på den blå kanp “Gå til udbyder”.

Det er som sådan svært at definere, hvad der er det billigste mobilabonnement. Der er selvfølgelig et på markedet, der er det billigste, men det behøver ikke at dække dit behov. Derfor handler det i høj grad om at finde det billigste og bedste mobilabonnement for dig. Vi har her hos iBoom.dk lavet en oversigt, hvor du kan sammenligne alle de forskellige mobilabonnementer på markedet. Kom til oversigten over mobilabonnement her.

Gode råd til at spare penge

Langt de fleste danskere kan komme til at få et billigere mobilabonnement, end det som de har i dag. Dette skyldes, at mange betaler for ydelser, som de ikke bruger. Det kan for eksempel være for meget data, eller det kan være for meget tale taletid. Måske har du også forskellige tjenester tilknyttet dit abonnement, som du ikke gør brug af. Laver du dig denne overvejelse og får et overblik dit forbrug, kan du finde ud af, om der er steder, hvor du ville kunne spare penge. For at gøre det nemt for dig, har vi neden for lavet nogle forskellige trin, som du kan gå igennem, og finde ud af om du kan spare penge på dit nuværende abonnement på dit nuværende mobilselskab.

Hvad er mobilforbrug?

Det er alfa og omega, at du kender dit mobilforbrug, hvis du gerne vil spare penge og finde et billigere abonnement. Ved at undersøge hvor meget tale du bruger, hvor meget data du gør brug af og så videre, vil du nemlig vide, hvilket abonnement du skal gå efter, og du kan altså her efter sørger for at gå efter det billigste for dig. Det er en god idé, hvis du tjekker dit forbrug nogle måneder tilbage, da dette godt kan svinge.

Du kan enten tjekke op på dit forbrug på dine seneste mobilregninger fra dit mobilselskab, eller også kan du logge ind på dit mobilselskabs selvbetjening. Her kan du finde de tal, du skal bruge, når du skal kende dit mobilforbrug.

Sammenlign de forskellige mobilselskaber

Når du har fundet dit behov, skal du finde dit nye mobilselskab. Her har vi hos iBoom.dk lavet en oversigt, hvor du kan sortere på forskellige parametre. Du kan altså hermed hurtigt danne dig et overblik over, hvilket mobilabonnementer, der matcher dit forbrug. Herefter kan du sammenligne dem ud fra andre parametre som eksempelvis binding, oprettelse, data, tale og så videre. Det kan også være, at du her finder et rigtig godt telefonabonnement, hvor der er inkluderet ekstra services som for eksempel Spotify.

Efter du har sammenlignet de forskellige abonnementer, kan du gøre op med dig selv, om du gerne vil have det abonnement, der lige præcis dækker dine behov til den laveste pris, eller om du gerne vil have lidt ekstra at gøre med. Det kunne være et par ekstra timers tale eller måske et par ekstra GB data.

Bestil dit nye abonnement

Når du har fundet det mobilselskab, du gerne vil have billig mobiltelefoni hos, skal du blot sørge for at bestille dit nye mobilabonnement. Skifter du fra et andet mobilselskab, skal du ikke sørge for andet end at bestille dit nye abonnement. Dit nye teleselskab vil nemlig her sørge for at flytte dit nummer over og stå for det praktiske. Husk altid at tjekke op på, om du har binding på dit nuværende mobilabonnement, så du ikke ender med at betale for to abonnementer i en periode.

Har du spørgsmål til et bestemt abonnement, anbefaler vi, at du retter henvendelse til det pågældende mobilselskab. De ville kunne oplyse dig om eventuelle vilkår i abonnementet, og hvad du ellers måtte have spørgsmål til.

Husk at tjekke dækningen

Hvis du bor i et udkantsområde, anbefaler vi, at du tjekker, om der er dækning i dit område hos det pågældende selskab. Der kan nemlig være områder, hvor der ikke er så god dækning, og det ville jo være ærgerligt at have bestilt et abonnement, hvor der ikke var dækning i dit område.

Dette er dog generelt ikke noget problem mere, da alle mobilselskaber efterhånden dækker hele landet – også yderområderne. Sådan var det ikke for bare et par år siden, hvor dækningen godt kunne være meget svingende i yderområderne. Vi anbefaler dog, at du lige tjekker op på dette for en sikkerhedsskyld. Bor du i større byer eller i hovedstadsområdet, skal du ikke være bekymret for, om dit nye mobilselskab dækker her.

Mange forskellige mobilselskaber i Danmark

I Danmark findes der mange forskellige mobilselskaber, og derfor kan det som forbruger godt være lidt at svært at finde ud af, hvilket et man skal vælge. Du kender helt sikkert allerede YouSee, 3, Telmore, Telia og så videre. Som forbruger kan du sikkert godt tænke, at det er lidt uoverskueligt med alle de forskellige selskaber, men det har faktisk også nogle fordele.

De mange selskaber er nemlig med til at skabe et meget konkurrencepræget marked, der sænker priserne. Det betyder altså, at du kan få god mobiltelefoni med fine datamængder og en god mængde taletid til en rigtig god pris. Dette er som en direkte konsekvens af, at de lidt mindre mobilselskaber godt tør udfordre de store på prisen. Ofte vil du også kunne være heldig at ramme ind i en god kampagne, hvor du kan få mobiltelefoni til rigtig gode priser. De mange forskellige selskaber, kan dog også gøre det svært at navigere rundt i markedet, og det er dette problem, som vi gerne vil løse her ved iBoom.dk.

De bedste mobilselskaber – få hjælp her

Vi har her hos iBoom.dk samlet nogle af de bedste mobilselskaber i Danmark, og vi har derfor gjort det nemt for dig at finde frem til et teleselskab, du gerne vil være kunde ved. Du tænker sikkert, hvem iBoom.dk er. Dette vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med. iBoom.dk er en hjemmeside, der objektivt sammenligner priser på telefonabonnementer, så du nemt og hurtigt kan finde et abonnement, der passer dine behov – både i forhold til pris, men også i forhold til hvad abonnementet indeholder.

Vi ved godt, hvor uoverskueligt mobilmarkedet kan være som forbruger, og dette prøver vi altså at ændre på med denne hjemmeside, hvor vi gerne vil gøre det så gennemsigtigt, som overhoved muligt. Hvis du har nogle spørgsmål til os, så er du naturligvis altid meget velkommen til at tage kontakt til os.