Callme

Callme er Telia’s svar på billig mobiltelefoni. De har dog noget, som de andre lavpris mobilselskaber ikke har, og det er 4G. Den dag vi alle har mobiler med 4G, vil det være en kæmpe fordel for Callme. Grunden til at de har 4G er netop fordi, at de er en del af Telia koncernen, som har mobiltelefoni i hele norden og noget af Europa. Derfor kan de svare stærkt tilbage på den priskrig inden for mobiltelefoni, som der længe har været i Danmark. Med godt netværk og utroligt gode priser, har de i hvert fald en kæmpe fordel.

Callme og deres mærkesag

Callme har en klar mærkesag. Det er nemlig, at de vil forkæle deres nuværende kunder, før de går ud og jagter nye kunder. Det er noget, som man ikke kan sige om så mange af de andre mobilselskaber, og det er måske derfor, at deres kunder elsker dem så meget. Derudover har de naturligvis en mærkesag, som hedder, at deres kunder skal have et super netværk til deres mobiltelefoner i hele Danmark. Det må man sige, at de også lever op til i og med, at de er på Yousee’s netværk, som er et af Danmarks bedste.

Callme og deres kunder

Som vi har nævnt et par gange, er kunderne rigtigt glade for Callme. Det siger deres Trustpilot også alt om. De har nemlig hele 8.7/10 i Trustpilot score. Det er det absolut bedste, blandt alle mobilselskaber i hele Danmark. Du får vidst ikke et mobilselskab, som har gladere kunder end Callme. Det er både deres produkt og deres kundeservice, som bliver rost på Callme’s Trustpilot. Derudover er der kommentarer som:” Man får hvad man forventer.”

CALLME MOBILABONNEMENTER