Fullrate

Fullrate er et firma, som blev etableret tilbage i 2005. Fullrates fokus var den gang på at give danskerne billig mobil, bredbånd og TV. Derefter blev de solgt til TDC i år 2008. Derfor har de stadig det samme udvalg, da det giver mening i og med de blev købt af TDC. Det var muligvis de billige abonnementer, som konkurrenterne blev lidt for bange for, og derfor blev de jo nødt til at opkøbe dem, inden de fik alt for mange kunder.

Fullrates kernesager

Fullrate står for 100% billig mobiltelefoni til danskerne. Det kan man tydeligt mærke på deres abonnement priser. Det er heller ikke lige frem, fordi at du får meget andet, end et velfungerende mobilabonnement hos dem. Du kan ikke få ekstra tjenester i abonnementet, og derfor skal du kigge dig om efter en anden udbyder, hvis du leder efter dette.

Fullrate har naturligvis super god forbindelse, i og med at de er blevet opkøbt af TDC, nu Yousee, og derfor bruger de det samme netværk. Det kommer til fordel for dig som kunde, da du stadig får samme billige pris, blot på et netværk som er et af de absolut bedste i Danmark til både 4G og 3G.

En anden af Fullrates kernesager er, at de gerne vil have dig til at have alle dine abonnementer hos dem. Hos dem får du nemlig også kvalitets bredbånd og TV. Det betyder, at du kan samle alle regningerne i samme firma, og det er der faktisk ret mange danskere, som synes er fedt. Det giver mindre besvær og gode rabatter.

Fullrate og deres kunder

Fullrate er i midterfeltet over mobilselskaber på Trustpilot i Danmark. De får en score på Trustpilot, som er over middel. De får en samlet score på 6/10 hos Trustpilot, og det er faktisk en overvejende god score taget i betragtning af andre telefonselskaber. Ikke desto mindre er der tilsyneladende plads til forbedring, og det kan godt mærke, når man læser kommentarerne igennem. Der er mange, som synes at de har haft en dårlig opstart på deres abonnementer, og der er også nogle som nævner opkrævning af gebyrer, de aldrig har hørt noget som helst om. Blandt de positive kommentarer lyder at de tilbyder et virkelig godt produkt til en god og fair pris. Desuden lyder det også på god kundeservice, og den er jo værd at tage med.

Det er naturligvis helt op til dig, hvad du vælger. I og med at Fullrate tilbyder så mange produkter, kan det være relevant for dig, at læse kommentarerne igennem og kigge efter anmeldelser på netop det produkt hos Fullrate, som du gerne vil have hos dem.

Gå til Fullrate abonnementer