Oister

Oister er i dag et anerkendt mobilselskab i Danmark. De åbnede op for mobiltelefoni tilbage i 2010, hvor de ellers siden år 2008 havde satset på mobilt bredbånd. Det er da også i dag mobiltelefoni, der udgør en stor del af Oisters salg og abonnementer. Dermed ikke sagt, at det ikke er et område, som de satser på.

Oister drives af 3, og det er derfor også deres netværk, de gør brug af. Det gør de både til mobiltelefoni, men også til deres mobile bredbånd. Det betyder altså, at der er et stærkt netværk med en generelt god dækning, når du vælger et telefonabonnement fra Oister.

Prismæssigt der ligger Oister i den billige ende af markedet sammenlignet med andre mobilselskaber. Det gælder både på mobilt bredbånd og inden for mobiltelefoni. Deres abonnement er særligt gode for dig, hvis du bruger meget data. En af de gode ting ved Oisters mobilabonnementer er, at de ikke har binding på deres abonnementer. Det er et forholdsvist billigt selskab i den danske mængde af mobilselskaber, men det er ikke ensbetydende med, at de ikke leverer et ordenligt produkt. Det understreger deres Trustpilot profil meget godt.

Hvad siger kunderne om Oister?

Vi har taget udgangspunkt i nogle af Oisters Trustpilot anmeldelser for at finde ud af, hvad deres kunder siger om dem. Trustpilot er en hjemmeside, hvor kunder kan anmelde deres købs- og kundeserviceoplevelser med forskellige virksomheder. Barometeret går fra 0-10, og her scorer Oister pt. 6,9 stjerner. Det er generelt i den høje ende, hvad angår mobilselskaber men der er dog nogle, der slår dem.

Når man skimter deres anmeldelser, er det ofte folk er utilfredse med, at kundeservicen ofte holder lukket, ligesom der er enkelte brugere, der generelt oplever en rigtig dårlig dækning. Der er dog også rigtig mange, der er meget tilfredse med deres Oister mobilabonnement, hvor kundeservicen også roses for både hastighed og hjælpen.

OISTER MOBILABONNEMENTER