OK

OK mobil er en kæmpe koncern, som tilbyder dig andet end blot mobilabonnementer. Du kender dem garanteret fra deres tankstationer, og det er da også derfor, at deres mobilabonnementer er blevet så populære. OK mobil er stadig voksende, danskerne ser ud til at kunne lide dem. OK har en nem og overskuelige hjemmeside, som gør at du nemt kan finde det, som du søger. Derfor er det også oplagt, at slå flere ting sammen, hvis du vælger at benytte dig af OK.

OK Mobil og deres kernesager

Man kan tydeligt mærke på OK, at de gerne vil have dig til at have alle dine abonnementer hos dem. Dermed sagt at de tilbyder alle både mobil, energi og benzin i den lavere ende af prisskalaen, og det er da også det, som de ønsker at blive kendt for. OK Mobil tilbyder dig derfor kun et simpelt mobilabonnement, som fungerer fremragende. Hvis du søger andre ting i et mobilabonnement, som streaming og TV, bør du kigge dig om efter et de andre danske mobilselskaber.

Forresten kan du også nemt fornemme, at du skal bruge dem hele vejen rundt. OK tilbyder nemlig, at hvis du har mobilabonnement hos dem, kan du få fordele, når du også tanker hos dem. Hvis du tanker mere end 50 liter om måneden, kan du nemlig få tillæg på dit mobilabonnement som ekstra data og tale. Det kan være værd at tage med i overvejelserne, hvis du overvejer at benytte dig af mobilselskabet OK.

OK mobil og deres kunder

Selskabet OK har sådan set ganske fornuftige anmeldelser på Trustpilot. De ligger nemlig med en imponerende rating på hele 8,1/10, hvilket er meget taget i betragtning af de andre mobilselskaber på markedet. Dog er Trustpilot scoreren omfattet hele firmaet, og det er et program. For det kan jo sagtens være, at alle deres andre produkter er fremragende, men deres mobilabonnementer halter bagefter. Derfor kan det være svært at afgøre, om OK mobil er brugbart. Man kan selvfølgelig argumentere for, at hvis de generelle OK kunder er glade, må de også have styr på deres mobiltelefoni.

Gå til OK Mobilabonnementer