Telenor

Du kender helt sikkert Telenor. Telenor er et af de absolut største danske mobilselskaber, og derfor tilbyder de også en masse ting. Telenor tilbyder alt fra mobilabonnementer til bredbånd og Viaplay. Derfor kan du altid finde et produkt, som falder i din smag, hvis du benytter dig af Telenor. Derudover har du muligheden for at købe telefoner og tablets hos Telenor, og det gør dem samlet set til en stor forretning.

Telenors kerneprodukter

Telenor fokuserer mest på kommunikation på internettet og via opkald og SMS. Derfor er hele deres forretning også optimeret omkring dette, og det betyder, at det er det, som de vil være bedst til. Det giver dig en sikkerhed for et godt produkt, ligegyldigt hvilket telefonabonnement, du vælger. Telenor har de seneste par år fokuseret meget på familietelefoni, og det betyder, at du som familie, kan få kæmpe rabatter hos Telenor.

Information om Telenor

Telenor er det andet største mobilselskab i hele Danmark. De har kontor i 14, og det betyder også, at de altså er i flere lande end blot Danmark. Derfor har de erfaring fra udlandet, og kan bruge den ekspertise i Danmark og omvendt. Det giver dig et teleselskab, som altid er oppe på mærkerne, og altid har de bedste omstændigheder for at forbedre sig. Telenor koncernen har over 160 millioner kunder på verdens plan, og derfor skulle man tro, at de har fat i noget. Ikke desto mindre har de dog en rigtig negativ Trustpilot score, som lyder på 3/10 stjerner. Et af de mest ringe bedømte mobilselskaber i landet, og det betyder også, at du måske bør kigge dig over skuldreren efter et bedre telefonselskab.

Fokus på udlandet

I og med at Telenor har kontorer og generelt kunder i over 14 lande, har de også en masse netværk der. Det betyder, at du som Telenor kunde har muligheden for at tage telefonen med til udlandet utroligt billigt i forhold til, hvad du måske ville have kunnet med et andet selskab. Derfor kan Telenor være den rigtige mobiludbyder, hvis du er meget i udlandet.

TELENOR MOBILABONNEMENTER