Telia

Telia er et af de største mobilselskaber herhjemme. De tilbyder både traditionelle abonnementer med taletid, data SMS med videre, men så tilbyder de også en række ekstra services som for eksempel Spotify. Ønsker du en moderne teleudbyder, så kunne Telia godt være det rette valg for dig. Du kan her på hjemmesiden læse mere omkring Telia.

Når vi taler mobilselskaber herhjemme, findes der både de lidt dyrere selskaber samt dem i den billigere ende. I den dyre ende findes selskaber som YouSee og Telia. Dette er dog ikke nogen dårlig ting. Telia ønsker nemlig at være mere end bare et traditionelt mobilselskab, der udbyder mobilabonnementer, bredbånd, TV og mobilt bredbånd. De vil gerne give dig en oplevelsespakke. Noget af det, der har sat Telia på kortet i Danmark er blandt andet, at de var blandt de første, der indførte 4G i Danmark.

Info om Telia

Telia ejes af telekoncernen TeliaSonera. De sælger i dag både mobilabonnementer, bredbånd, mobilt bredbånd samt TV pakker. Det er et af de største teleselskaber både i Danmark, men også i hele skandinavien, og er du på jagt efter et nyt mobilabonnement, er det et mobilselskab, der ikke er til at komme udenom. I hele Norden har Telia en forholdsvist stor markedsandel, og de er relativt dominerende inden for mobilabonnementer.

Er Telia for mig?

Inden du bestiller et Telia mobilabonnement, er det selvfølgelig værd at overveje, om du i det hele taget vælger rigtigt ved at vælge Telia. Er du typen, der ønsker mere end blot et traditionelt mobilabonnement med data, SMS og tale, så er Telia sandsynligvis noget for dig. De tilbyder nemlig forskellige underholdningstjenester som eksempelvis Storytel, Spotify og så videre. Telia har også en række ekstra ydelser og tjenester som for eksempel en gratis biografbillet hver uge, hvis du køber en.

Telia er ikke kun et mobilselskab, der gør det godt herhjemme i Danmark. Det er også et godt teleselskab, hvis du rejser meget. Det er det fordi, at de tilbyder, at du kan bruge dit telefonabonnement i 37 lande i Europa. Du skal altså derfor ikke tage stilling til noget, hvis du skal rejse til en af disse lande.

Telias mobilabonnementer

Telia tilbyder i øjeblikket 4 forskellige abonnementer, hvor der er fri tale og SMS i dem alle. Datamængden er forskellig, og du kan vælge forskellige underholdningstjenester til de forskellige abonnementer. Når du har abonnement ved Telia, taler du desuden også gratis, når du taler med andre, der har Telia som mobilselskab. Via nedenstående knap, kan du se Telias forskellige mobilabonnementer.

TELIA MOBILABONNEMENTER   

Fordele og ulemper ved Telia

Nedenfor kan du se nogle af de umiddelbare fordele og ulemper ved Telia.

Fordele

  • God support – både telefonisk og i fysisk butik
  • Det største 4G netværk i Danmark
  • Muligt at bruge dit abonnement 37 lande
  • Gode underholdningstjenester som Storytel og Spotify tilknyttet.

Ulemper

  • Forholdsvist høje priser sammenlignet med andre selskaber
  • Nogle kunder har haft dårlige oplevelser, hvis du har skullet gøre brug af deres reklamationsret

Vi anbefaler, at du vælger Telia, hvis du ofte er i udlandet og desuden ønsker underholdningstjenester sammen med dit abonnement. I og med at Telia er i den dyre end af mobilabonnementer, giver det ikke så meget mening for dig at vælge dem, hvis du blot ønsker at kunne ringe og sende SMS’er. Der er andre mobilselskaber, der leverer en god service til en lavere pris.

Hvad sider kunderne?

Inden du vælger et nyt mobilabonnement fra Telia, er det altid en god idé at tjekke op på deres anmeldelser fra de nuværende kunder. For at gøre det nemt for dig, har vi allerede gjort dette for dig. Telia scorer pr. 5/9 – 2016 6,4 ud af 10 på Trustpilot.

TELIA MOBILABONNEMENTER