TELMORE

TELMORE er et stort mobilselskab, som udelukkende tilbyder dig mobilabonnementer og mobilt bredbånd. De er helt tilbage fra 2000, så de har været længe under opbygning. Til gengæld står de i dag med et færdigt produkt, som danskerne elsker. TELMORE er 100% online baseret, og derfor skal du ikke regne med at finde nogle TELMORE butikker rundt omkring i landet. Desuden startede de i 2000 som de første online mobilselskab, og det var noget banebrydende. Man må sige at TELMORE har gjort det helt rigtige, at følge drømmen i hvert fald hvis man spørger danskerne, for de er vilde med det! TELMORE blev opkøbt af et af Danmarks andre mobilselskaber, nemlig TDC, og det betyder, at du kan få super god forbindelse i hele Danmark på grund af deres fremragende 3- og 4G netværk.

TELMORE’s kernesager

TELMORE stræber efter at være mere end bare billig mobiltelefoni. De er nemlig kendt for alle deres tilføjelser til deres mobilabonnementer. Derfor kan du regne med, at hvis du er kunde hos TELMORE, vil de gøre at for at overraske dig. Desuden er TELMORE også kendt for at være gode mod deres kunder i form af rabatter og så videre, hvorimod andre mobilselskaber måske mere er kendt for at være søde ved deres kunder under oprettelsen kun.

TELMORE og deres kunder

TELMORE har hele 7 gange taget Gallup prisen for de mest tilfredse kunder i Danmark. Det kan man også se på deres Trustpilot, som er den højeste af alle mobilselskaber i hele Danmark. Det er for eksempel deres Trustpilot, som i den grad viser, hvor godt et produkt, du får, hvis du benytter TELMORE Mobil. Blandt de positive anmeldelser lyder SUPER god kundeservice og generelt gennemskuelige priser til alle. Blandt de få dårlige anmeldelser lyder der dog på, at der skulle være lange ventetider ved kundeservice nogle gange. Du finder vidst ikke et mobilselskab med mere tilfredse kunder!

TIL TELMORE MOBILABONNEMENTER