Yousee

Yousee er i bund og grund en gammel TV og bredbånd udbyder. De er i dag et af de største mobilselskaber i Danmark. De besluttede sig så at slå sig sammen med Onfone, og dermed er det hele under samme navn nemlig Yousee. Yousee tidbyder derfor en masse services, og derfor er de gode for dig, som gerne vil have alle dine abonnementer samlet et sted. Hvis du for eksempel har det hele hos dem, kan du få adgang til web-tv kanalerne på din telefon. Dog koster det data. Du skal have bredbånd hos Yousee for at have TV-pakkerne, men du kan dog sagtens være kunde hos dem uden at have nogle af delene.

Yousee er prismæssigt i den relativt høje ende af prisskalaen. De prøver at være det moderne mobilabonnement, og derfor er der også meget andet end blot et mobilabonnement. Yousee har en unik service, som gør at du kan gemme mere data eller tale til den næste måned. På den måde kan du have rigtigt meget data de måneder, som du bruger meget data i. Omvendt kan du lade være med at betale for det data, som du ikke bruger, da du blot kan bruge det næste måned. Det kræver, at du har købt en af de større pakker, før du kan få lov til dette.

Yousee og deres kunder

Det virker ikke som om Yousee har taget mobiltelefonien helt så seriøst, som de har taget bredbånd og TV. Det er der nemlig noget der tyder på, i og med, at deres anmeldelser er faldet markant på Trustpilot, efter de skiftede til en mobiludbyder. Det er blandt andet manglende ekspertise fra telefon servicen, som der gør udfaldet. Derudover er det ting som uventede regner, og bare et generelt dårligt produkt med langsomme ventetider.

Det kan dog være oplagt, at du selv lige læser kommentarerne igennem, da det vil fortælle dig, om det du skal bruge Yousee til, er dårligt eller ej. Fordi at de har så mange forskellige produkter, kan det ene produkt jo sagtens være godt, mens det andet er mindre godt.

YOUSEE MOBILABONNEMENTER