Tag del i en uforglemmelig aften, når Wallmans slår dørene op til en forrygende fest

Dans og underholdning, kulørte kostumer og fantastisk makeup omgivet af latter og højt humør er blot en måde hvorpå en fantastisk samt uforglemmelig aften, kan beskrives. Hvad er bedre end at tage del i de mest fantastiske festligheder, og bruge dagen i selvskab med dem man holder af? Måske ønsker du at holde firmafesten eller bryllupsdagen i de underholdende og forrygende omstændigheder, der giver dagen et storartet præg, du aldrig nogensinde vil glemme? I så fald skal du tage dig selv, og dem du holder af, med til en storslået aften i verdens klasse med fantastiske shows, lækker mad og hele molevitten.

Stå klar når dørene åbnes op til en uforglemmelig aften

Det lyder måske næsten helt uvirkeligt med en aften fuld af overraskelser, god mad, godt selvskab og en brag af en fest alt sammen pakket ind i en uforglemmelig oplevelse, men faktisk er den god nok. Hos Wallmans bliver du inviteret til en festlig aften i form af det famøse dinnerparty, hvor du bliver budt på lækker middag, formidabel underholdning og et show i verdensklasse, hvor du selv ikke skal tænke på andet end at nyde den storslåede oplevelse, som cirkusbygningen huser. klik her og find et overblik over det forrygende omdrejningspunkt når sjov smides ud i forskellige former, og giver plads til dig og dit selvskab. Du finder her samtidigt de forskellige priser og åbningstider, hvor du samtidigt kan fejre forskellige milepæle og begivenheder, i et miljø der ligger op til festlighederne.

Træd ind i et magisk univers fuld af festligheder

Wallsmans indfrier visionen om, at festen kan det hele og skaber et univers, der danner ramme om shows og underholdning, hvor de omtalte dinnerpartys afholdes i en kortere periode hvert år, og anses som Københavns største og festligste begivenhed – helt klar en oplevelse man ikke bør gå glip af. Du får muligheden for at opleve de fantastiske shows, komedie, akrobatik og meget andet, der ligger op til festligheder i verdensklasse, hvor du næsten ikke kan undgå at gå glad derfra. Du sætter foden ind i et magisk univers, der udover middag, underholdning og den gode service huser en natklub, der giver aftenen den perfekte afslutning. Tag del i oplevelsen eller find din egen anledning til fejring i selvskab med Wallmans overraskelser der ligger et solidt grundlag for en absolut uforglemmelig aften.