Dit Barns Første Telefonabonnement

Det tidspunkt hvor dit barn skal have sin første telefon og sit første telefonabonnement kommer. Særligt i disse år, hvor den teknologiske udvikling går så hurtigt. Her bliver børn yngre og yngre, når de skal have deres første mobil. I dag er det typisk omkring skolestart, at børn får deres første mobiltelefon. Inden da har de dog sandsynligvis allerede stiftet bekendtskab med både tablet og pc.

Når tiden er, så vil du også opleve, at telefonabonnementer til børn godt kan virke meget uoverskueligt. Vi anbefaler her hos iBoom.dk, at du inden du investerer i både abonnement og mobil, tænker dit barns behov igennem. Skal dit barn kunne surfe på nettet, eller skal han eller hun blot kunne ring eller skrive hjem, hvis der bliver noget i skolen?

For at i kan finde det bedste telefonabonnement, er det vigtigt, at i overvejer, hvad behovet er. Afhængig af hvor meget kontrol, du ønsker, så sørg for at undersøge de forskellige kontrolmuligheder, der er hos de forskellige selskaber. Det kunne for eksempel være oversigt over forbrug, børnesikring på internetsider, mobilforsikring, spærring af indholdstakserede SMS’er og forbrugskontrol.

Det skal du være opmærksom på

For at kunne oprette et telefonabonnement, skal man være fyldt 18 år. Det betyder altså også, at det er dig, der skal stå som registrant for abonnementet til dit barn. Der er ingen tvivl om, at dit barn vil spørge efter den bedste og smarteste telefon, og det er der som sådan ikke noget galt i. Det er helt normalt. Det er stort at få sin første telefon. Det kan dog også sagtens lade sig gøre. Vælger du en pakke med abonnement for at opnå en større rabat, vil du ofte være bundet i en længere periode. Dette gælder også hvis telefonen mistes eller går i stykker. Selvfølgelig kan du købe en ny telefon og gøre brug af samme abonnement. Det er dog ikke altid, det kan betale sig, da markedet hele tiden rykker sig.

Derfor anbefaler vi hos iBoom.dk, at du vælger et abonnement, hvor der ikke er binding eller i hvert fald en meget kort bindingsperiode.

Det er også vigtigt, at du er opmærksom på, at dit barn ikke køber spil, ringetoner eller bruger penge på forskellige hjemmesider over telefonen. Det er set før, at forældre har modtaget store regninger, fordi barnet har fået fat i kreditkortoplysninger og er kommet til at investere i lidt for meget i eksempelvis App store. Derfor anbefaler vi, at du undersøger mulighederne for at slå indholdtakserede SMS’er helt fra på dit barns telefon.

Find dit barns nye telefonabonnement hos iBoom.dk

Her hos iBoom.dk sammenligner vi forskellige telefonabonnementer med hinanden. Hvis du klikker på nedenstående knap, så kommer du direkte over til vores side, hvor du kan sammenligne ud fra data og pris via vores filter. Her får du listet de forskellige abonnementer fra de bedste udbydere i Danmark.

Gå til sammenligning