Udlandstelefoni

Her finder du billig udlandstelefoni

Vi har i ovenstående tabel samlet forskellige mobilabonnementer, hvor udlandstelefoni er inkluderet. Vi har gjort det nemt for dig og samlet alle abonnementerne i en oversigt, hvor du får de nødvendige information om pris, data, tale, oprettelse og SMS. Finder du et abonnement, du godt kunne tænke dig at bestille, kan du komme direkte til den udbyderens hjemmeside. Vi har i tabellen samlet nogle af de bedste udbydere af udlandstelefoni i Danmark.

Gode råd til udlandstelefoni

Hvis du ofte ringer til udlandet eller måske selv opholder dig meget i udlandet, så kan der være rigtig mange penge at spare på henholdsvis udlandstelefoni og roaming. Vi anbefaler her hos iBoom.dk de viste mobilabonnementer, hvis du ringer mere end 40 minutter til udlandet hver måned. Gør du dette, kan der være en besparelse i at vælge et abonnement, hvor udlandstelefoni er inkluderet.

Vi anbefaler, at du i dit valg af pakke også tager hensyn til dit forbrug, når du laver opkald til danske numre. Det er desuden altid en god idé at sikre dig taksterne til de lande, du ringer ofte til. Dette kan gøres på udbydernes hjemmeside.

Inden du vælger dit mobilabonnement, er det også altid en god idé at gøre sig nogle tanker omkring dit forbrug. Hvor meget bruger du din mobil, hvad er dit dataforbrug, hvor meget ringer du til udlandet? Alt dette vil typisk stå på din telefonregning, eller også vil det være muligt at finde oplysningerne i selvbetjeningen på din udbyders hjemmeside.

Tilmelding på dit nuværende abonnement

Hvis du snart skal ud at rejse, så bør du undersøge, om du har slået udlandstelefoni til  på dit abonnement. Har du ikke det, kan det nemlig blive rigtig dyrt for dig, hvis du bruger internettet meget samt sender mange SMS’er og foretager opkald. Vil du gerne være online på din ferie, bør du derfor tilmelde dig udlandstelefoni hos din nuværende udbyder. Husk dog stadig at passe på regningen, da priserne er højere end herhjemme. Priserne kan tjekkes på din udbyders hjemmeside.

Ønsker du at ringe til Danmark, mens du er i udlandet, eller ønsker du at ringe til udenlandske numre fra Danmark? Så skal du også tilmeldes udlandstelefoni ved din udbyder. Det er hos langt de fleste helt gratis, og det kan typisk gøre på udbyderens hjemmeside. Er du bange for, at du ikke kan styre dit forbrug, kan du ved de fleste mobilselskaber få sat et loft på data og opkald. Du kan også få dem til at slå det helt fra.

Alternative måder at ringe på

Er du i udlandet og har Wifi tilgængeligt, kan du også ringe op gennem diverse apps. Der kan blandt andet nævnes Skype, Facebook’s Messenger, Whatsapp, Viber med flere. Er du derfor sikker på, at du kommer til at ringe hjem under din ferie, eller ringer du ofte til udlandet, så er dette en god, stabil og billig løsning, såfremt du altså har adgang til Wifi. Det er dog efterhånden nemt at få i udlandet på de fleste hoteller og