Mobiltelefoni Fri Data

Flere og flere mobilabonnementer indeholder i dag fri data. Datamængden i et abonnement er nemlig i dag i høj grad med til at definere, hvad prisen bliver for et abonnement. Billig mobiltelefoni har udviklet sig meget gennem tiden. Før i tiden var der meget fokus på SMS og tale, hvor det i dag primært handler om data, ekstra services samt tale. Men hvad skal man være opmærksom på, når man vælger et abonnement med fri data? Det har vi her ved iBoom.dk skrevet en guide til.

Når du har billig mobiltelefoni med fri data, betyder det ikke, at du har fri data uanset hvor du er henne. Data i udlandet samt steder, der gør brug af en satellitforbindelse, er ikke med i prisen. Der er mulighed for, at du kan gå på en satellitantenne, hvis du for eksempel er på en færge. Priser for dette er meget høje, og derfor er det altså en god idé at være sikker på, du ikke betaler for dette. Det kan nemlig føre til en stor telefonregning.

Mange er også af den opfattelse, at fri data betyder fuldstændig fri data. Sådan er det dog ikke. De fleste mobilselskaber har en grænse for, hvor meget man kan bruge. Hvor meget dette er, afhænger naturligvis meget af selskabet, men det er langt de fleste steder ret langt over, hvor meget man som forbruger kan komme til at forbruge.

Hvad der sker, når man har brugt sin grænse, er også lidt afhængig af, hvilket selskab man benytter. Hos nogle selskaber skal du betale pr forbrugt mb, hvor hastigheden ved andre blot bliver lavere. Vi anbefaler, at du altid sætter dig ind i dette, inden du bestiller dit nye abonnement, såfremt du tror, du kommer til at opbruge din data.

Sammenlign mobiltelefoni med fri data

Det danske marked inden for billig mobiltelefoni med fri data, er præget af en hård konkurrence med mange udbydere, der kæmper om kunderne. Derfor kan det også være svært at overskue markedet og finde frem til det rette abonnement. Det vil vi her hos iBoom.dk gerne hjælpe dig med, og derfor har vi udarbejdet en overskuelig oversigt, hvor du finder de bedste abonnementer med fri data fra nogle af de bedste mobilselskaber. I oversigten får du informationer omkring data, tale, sms med videre, så du bedst muligt kan finde dit nye mobilabonnement.

Når du har fundet det rette abonnement, kan du nemt og hurtigt komme videre til bestilling af abonnementet direkte fra siden.

Sammenlign mobilabonnementer