Callme Mobilabonnement

Hvis du overvejer at skifte til Callme mobil, kan det være relevant for dig at læse med nedenfor. Vi kommer med nyttig information omkring Callme, deres mobilabonnementer og ikke mindst priser.

Sammenlign priser på Callme mobilabonnementer herunder:

Skift til Call me mobilabonnement

Du kender sikkert Callme, det er et selskab som blev oprettet allerede tilbage i 1997. Siden da har de gjort alt, hvad de har kunnet for, at du skulle vælge dem. Det kan man godt mærke, for deres færdige produkt er blevet en fryd for din mobiltelefon! Dermed også sagt, at hvis du er kunde hos Callme, og har dit mobilabonnement der, vil du opleve rabatter i løbet af året. En af Callmes mærkesager er nemlig, at de ikke blot skal byde nye mobilabonnement kunder velkommen, men i den grad også værdsætte sine nuværende kunder. Det kan man også se på deres Trustpilot, som oser af gode anmeldelser fra nær og fjern. Callme tilbyder altid god dækning, og du kan nemt surfe rundt på Telias kæmpe mobilnetværk, der tilbyder et fremragende 4G signal.

Hos Callme kan du også finde et bredt udvalg af telefoner, hvorfor de nyeste modeller også bliver lagt på deres webshop allerede fra dag 1. Call me mobilabonnement kan købes med sammen med din telefon, og typisk vil du spare rigtigt mange penge i mobil-rabat, og det er noget, som er værd at tage med.

Call me mobiltelfoni til alle

Hos Call me kan du finde mobilabonnementer til alle. Callme har nemlig virkelig billige abonnementer, så der skulle i den grad være mobiltelefoni til hele familien. Udover at tilbyde hele 20GB for kun 119 kroner om måneden, får du også 10 timers tale og fri SMS/MMS. Det er faktisk ret billigt sammenlignet med andre mobilselskaber. (Sammenlign mobilabonnement her). Alle Call me mobilabonnementer er tilhørende LikeHome i norden og Baltica, hvor det dyreste mobilabonnement er med LikeHome i hele Europa.

Callme tilbyder også mobilabonnementer til de mindste. Du kan for eksempel få et mobilabonnement, som hedder “Little me”. Det er egnet til barnets første telefon, og derfor er prisen også rigtig lav. Du får et godt og velfungerende abonnement med 2 timers tale og 2GB data for kun 69 kr. per måned.

Søger du et mobilabonnement, som tilbyder dig musik og streaming tjenester? Så er dette desværre ikke den mobiludbyder, som du søger. Vi henviser dig derfor til at klikke på linket “Sammenlign mobilabonnementer her” i stedet for.

Call me har nogle af Danmarks gladeste kunder

Call me er helt sikkert et af de mobilselskaber, som har de absolut bedste anmeldelser på Trustpilot. De har nemlig en Trustpilot score på hele 8.7/10. Det er helt sikkert et af de bedste mobilselskaber i Danmark, og de eneste som er i nærheden er CBB mobil, som ligger på en flot anden plads med 86,/10. Blandt Callme’s glade kundeanmeldelser lyder blandt andet:

  • Callme Mobil tilbyder god service
  • Et godt produkt
  • og reelle priser

Det er blandt andet disse ting, om gør, at du i den grad bør at blive kunde hos Callme, når du skal have nyt mobilabonnement.