Telenor Mobilabonnement

Sammenlign priser på Telenor mobilabonnement

Skift mobilabonnement til Telenor

Hvis du overvejer at skifte mobilabonnement til Telenor, bør du læse dette. Vi giver dig nemlig relevant viden om Telia Mobil og naturligvis også en samlet score af mobilabonnementerne. Telenor er et af de største selskaber i Danmark. Det betyder, at du kan være sikret god 4G forbindelse, stort set lige meget hvor du er. Derudover kan du være sikret gratis tale og SMS i hele norden, og hvis du vælger et af de store mobilabonnementer, kan du også få det i Europa. Så hvis du er en, som altid er på farten, kan Telenor mobilabonnement, være lige noget for dig. Derudover kan det være relevant for dig, hvis du er familie menneske, at benytte dig af Telenor. Telenor tilbyder nemlig fede familie rabatter og fordele, og det er en af de ting, som Telenor er rigtig kendt for.

Telenor har en række forskellige mobilabonnementer

Telenor har en række forskellige mobilabonnementer, og de har alle fordele for familier. Det er blandt andet musikstreaming og gratis fildeling blandt familiens medlemmer, som er blot nogle af de mange fordele. Derudover har Telenor også justeret prisen på abonnementerne, så der er noget til alle. Telenor er faktisk nogle af dem, som tilbyder det billigste 10GB mobilabonnement i Danmark, det er nemlig for kun 139 kr. per måned, du kan få et godt og solidt mobilt abonnement til Telenor. Derudover er der mulighed for Office 365 pakken, hvilket gør Telenor til et glimrende børne mobilabonnement, når de går i skole.

Overvejer du at samle alle dine abonnementer et sted?

Hvis du ønsker at samle TV, bredbånd og mobilabonnementer det samme sted, skal du desværre kigge dig om efter en anden udbyder. Telenor tilbyder nemlig ikke TV, men kun mobilt bredbånd, mobilabonnementer og almindeligt bredbånd. Kan du godt leve med det, kan Telenor være det perfekte valg for dig og din familie. Familie abonnementer hos Telenor er nemlig nok til, at mange familier alligevel skifter til Telenor. Det er rart, at kunne samle alle familiens mobilabonnementer, og samtidig få det til en fremragende pris over hele linjen.

Telenor og kundernes tilfredshed – Vi kigger nærmere på Trustpilot anmeldelser

Telenor er i øjeblikket det værst bedømte mobilselskab på Trustpilot. Med en score på intet mere end 3/10 har de tilsyneladende noget at forbedre. Blandt bunker af dårlige anmeldelser lyder udsagn som ekstremt dårlig kundeservice, ingen returret og skjulte gebyrer. Det er netop ting som disse, et konkurrencedygtigt mobilselskab i Danmark, på ingen måde ønsker at have på sin Trustpilot. Derfor bør du tænkte dig om en ekstra gang, før du vælger Telenor, da der tilsyneladende er virkelig mange dårlige oplevelser.

Hvis dette har gjort, at du ikke ønsker at vælge Telenor mobilabonnement alligevel, bør du gå til vores oversigt. Du kan sammenligne mobilabonnementer.