Telia Mobilabonnement

Her kan du sammenligne mobilabonnementer fra Telia

 

Skift mobilabonnement til Telia

Overvejer du at skifte mobilabonnement til Telia? Det kan faktisk være en rigtig god idé, da Telia er en af de absolut største mobiludbydere i hele Danmark. Det giver dig fede fordele som god forbindelse, når du skal ringe og sms’e og selvfølgelig også en vildt god forbindelse, når du skal surfe på nettet. Derudover har Telia mobil nogle rigtigt gode priser, som langt de fleste kan være med på. Som du kan se der 99 kr. i oprettelse på alle sammen, hvilket egentlig er en okay pris, taget mange af de andre danske mobilabonnementer i betragtning. Derudover er der fri tale og SMS med, som er ret forventeligt til de priser. Hvis du bruger virkelig meget data, kan det være oplagt for dig, at vælge det Telia mobilabonnement, som indeholder hele 100GB data! Det er et af de mobilabonnementer på det danske markedet, som indeholder aller mest data. Så kan du i hvert fald hente alt det musik du vil.

Telia har abonnementer til en hver person!

Med Telia Mobil kan du finde mobilabonnementer til alle. Det er ikke et spørgsmål om hvor gammel du er, eller hvor meget data du bruger. De har nemlig abonnementer, som passer en hver smag, og derfor er de også en af de mest brugervenlige mobilselskaber i hele Danmark. Desuden har 3 af abonnementer en interval på 100 kroner, hvilket gør det overskueligt at opgradere dit abonnement, hvis du ikke føler, at du har nok data. Heldigvis bliver der smidt en stor potion af data oven i hvert enkelt mobilabonnement hos Telia, så det er ganske positivt.

Så snart du vælger det mobilabonnement, som koster 299 kroner, vil du faktisk få kastet ekstra goder oven i abonnementet. Du vil for eksempel få Spotify, Storytel og Telia TV. Hvis du går abonnementet op, vil du få endnu flere goder. Desuden har du fri tale og SMS i hele norden, ligegyldigt hvilket abonnement du vælger. Det er fordel ved at være kunde, hos en af de absolut største mobiludbydere i Norden.

Overvejer du at få mere end blot et mobilabonnement hos Telia?

Telia er som sagt et rigtigt stort mobilselskab i hele Danmark og faktisk også i hele Skandinavien. Det kan man tydeligt se og mærke på det engagement, de ligger i, at give deres kunder det absolut bedste netværk. Man kan for eksempel tage et eksempel fra Norge, hvor de var de første med 4G netværk. Det må man sige, er god service for brugerne! For at vende tilbage til Danmark kan man også tydeligt se, at de er det mobilselskab i Danmark, som tilbyder 4G dækning i flest byer i hele landet. Hele 192 byer i Danmark er med på beatet, og dermed kan du som sagt være en af dem, som nyder godt af 4G netværk, næsten ligegyldigt hvor du er, hvis du har et Telia mobilabonnement.

Telia er også glimrende til andre ting som bredbånd og TV, men det nu deres mobilabonnementer, som vi er mest vilde med. Tryk dig ind på Telias side, og få langt mere information. Der kan du også finde ud af, om det er noget, som du ønsker at investere i. Vi tror til gengæld ikke, at du kommer til at fortryde det!

Telia og Trustpilot

Som mange andre danske mobilabonnementer, er det ikke udelukkende positive kommentarer vi ser på Trustpilot. Det er meget normalt, og et problem som mange af de danske udbydere kæmper med. For hvor mange af kommentarerne er egentlig reelle og hvilke er ikke? Trods dette har Telia faktisk overvejende positive anmeldelser, og de kan prale af 6,3 i rating. Telia bliver dog slået af en del andre mobiludbydere i Danmark for eksempel CBB.

Som udgangspunkt er det nogle meget ukonkrete dårlige anmeldelser, som florerer af Telia på Trustpilot. Der bliver klaget over dårlige oplevelser ved telefon samtaler, og ved skiftning af abonnement til/fra Telia. De gode anmeldelser lyder hen imod god kunde service og et godt produkt.

Vi anbefaler dig, at du tager et kig på Telias hjemmeside og kigger nærmere på deres mobilabonnementer. Er de ikke noget for dig, bør du måske tage et kig på andre mobilabonnementer i Danmark, der er heldigvis en masse gode udbydere at vælge imellem.