Mobilabonnement Til Familien

Mobilabonnementet er et oplagt sted at spare, fordi det er et abonnement, man betaler måned efter måned. Derfor kan der i sidste ende være mange penge at spare, som i stedet kan bruges på andre ting.

Mange familier betaler for et mobilabonnement, som de ikke bruger. Det kan for eksempel være for meget data eller for meget tale. Derfor kan det sagtens betale sig som familie at undersøge priserne og kigge efter et billigere mobilabonnement. Der er mange udbydere på det danske marked, og der er helt sikkert også et mobilabonnement til jeres familie.

Saml alle abonnementer og spar penge

De fleste teleselskaber tilbyder i dag, at man kan opnå rabat, hvis man samler alle husets abonnementer hos dem. Dette kan i høj grad godt betale sig og særligt, hvis i i husstanden har et højt forbrug af data og tale. Nogle af de udbydere, der tilbyder at samle mobilabonnementer for familien er blandt andet Telia og YouSee. Det er dog muligt hos langt de fleste udbydere, og vi anbefaler her hos iBoom.dk at kigge efter et mobilabonnement for familien, hvis i er flere i husstanden, der skal bruge et mobilabonnement.

Undersøg familiens behov

Det kan være svært at kende præcis familiens behov, da det et mobilabonnement indholder både data og tale. Vi anbefaler, at I tager et kig på jeres gamle regninger og tjekker op på jeres forbrug i både tale og data, da det oftest er det, der afgører prisen på et mobilabonnement.

Når i kigger jeres taleforbrug, skal i også tage hensyn til, hvor meget i taler internt i familien. Tale mellem abonnementerne vil nemlig ofte være gratis. Der er ofte også fri tale mellem abonnenter i de danske selskaber. Det kan alternativt også ses på de fleste udbyderes hjemmeside. Selvom det tager lidt tid at undersøge, så er det tiden værd, da der kan være mange penge at spare måned efter måned.

Alternativt kan man sige, at en typisk person bruger mellem 1-2 GB data. Dette giver mulighed for at gå på internettet, sociale medier og så videre. Skal der streames meget musik og mange film, er det en god idé at vælge et abonnement, hvor der minimum er 3 GB inkluderet.

Følger i ovenstående råd, er i godt på vej til at få et billigere mobilabonnement.

Hold styr på barnets forbrug

Det sker desværre ofte, at børns telefonregninger løber løbsk grundet sms-tjenester og køb af apps. Det er hos de fleste udbydere muligt at lukke for numre, hvis primære formål kun er at sælge spil med mere til børn. Vi anbefaler, at i finder et målrettet abonnement til børn, hvor der er børnesikring, dataloft samt mulighed for at kontrollere forbruget. Der vil her komme en begrænsning på, hvor mange SMS’er barnet kan sende, samt hvor meget data, der kan bruges. Det er også muligt at undlade dit barns nummer at komme på offentlige sider som Krak, De Gule Sider samt i telefonbogen. Det burde hermed ikke være muligt at få tilsendt tjenestebeskeder.

Sammenlign mobilabonnementer