Mobilabonnement Uden Data

Et mobilabonnement uden data, er for dig, der primært bruger din mobiltelefon til at tale og skrive sms’er. Gør du det, er der ingen grund til at betale for for meget data i dit abonnement. Data er nemlig ofte noget af det, der er med til at trække prisen op på et abonnement, og der er mange abonnementer, der er bygget op omkring data. Bruger du ikke så meget data, så har du sandsynligvis allerede opdaget dette.

Der findes dog abonnementer med en meget lille mængde data, men hvor der til gengæld er mere tale inkluderet. Du skal altså vælge at købe en pakke med en særlig mængde af data for at kunne få den mængde taletid, du ønsker. Taler du flere timer om måneden, anbefaler vi dog at søge væk fra disse forbrugsafregnede løsninger som for eksempel et taletidskort.

Mobilabonnement uden data er svært at undgå

Det er i dag svært at finde mobilabonnementer helt uden data. Det er dog muligt at finde abonnementer, hvor der er en så lav mængde data inkluderet, at det ikke påvirker din mobilregning. Så har du også stadig mulighed for at bruge en mindre mængde. Selvom det kan være fristende, så anbefaler vi her hos iBoom.dk, at du ikke vælger et taletidskort. Det kan selvfølgelig godt virke underligt at skulle vælge en pakke med lidt data, hvis du alligevel ikke gør brug af de. Men typisk så er talen billigere i sådanne pakker.

Det kan være svært at finde lige præcis det mobilabonnement, der er tættest på at dække ens behov. Det kan dog være svært at få dækket behov fuldt ud, da mobilmarkedet er indrettet i pakker.

iBoom.dk – sammenlign priser på mobilabonnementer

iBoom.dk er en hjemmeside, hvor du kan sammenligne priser på mobilabonnementer med et lavt data forbrug. Hvis du klikker på nedenstående knap, hvor der står “sammenlign mobilabonnementer”, bliver du taget videre til vores sammenligningsside, hvor du frit kan sammenligne mobilabonnementer uanset, om du ønsker en stor mængde data eller en lille mængde. Vi har udarbejdet et filter, hvor du kan sortere på, hvor meget du er villig til at betale hver måned, samt hvor meget data du ønsker. Hvis du har spørgsmål til nogle af de enkelte mobilabonnementer, så anbefaler vi at du kontakter den enkelte udbyder.

Sammenlign mobilabonnementer