CBB

CBB er et mobilselskab, som brander sig selv på tilfredse kunder og virkelig billige og velfungerende mobilabonnementer. Hvad mere skal der også til? Hos CBB kan du købe din nye mobiltelefon i deres webshop. Det kan være en god måde for dig at komme ud af dit nuværende mobilabonnement og skifte over til CBB. Mobilselskabet startede tilbage i 2000, hvor de hed Club Blah Blah. Desværre tiltrakt det kun de unge, og derfor valgte de at skifte navn. CBB er sidenhen blevet et af danskernes foretrukne mobilselskaber, når det kommer til at finde den bedste pris og det bedste netværk.

CBB er den dag i dag ejet af Telenor som opkøbte dem i 2004. CBB er ligesom TELMORE kun på internettet. Det betyder at du kun kan handle og administrere dit mobilabonnement over internettet. Det betyder at CBB stadig har flest unge kunder, men som udviklingen af teknologi skrider frem, er der også kommet en del ældre mennesker i flokken. Derfor er CBB et af de mobilselskaber, som alle kan benytte sig af.

CBB’s kernesager

CBB er som sagt et mobilabonnement som udelukkende satser på lavpris mobiltelefoni. Derfor kan du regne 100% med, at du ikke finder ekstra tjenester i deres mobilabonnementer. Derfor skal du kigge dig over skuldreren efter en anden udbyder, hvis det er det du søger. Man kan egentlig ikke sige så meget andet end at CBB forsøger at give dig et rigtigt godt og billigt mobilabonnement, på den mest simple måde. Det vil sige den måde du administrerer dit abonnement på internettet på, men også den måde som deres abonnement pakker er bygget op.

CBB og deres kunder

Danskerne er helt vilde med CBB, og det kan man i den grad se på deres Trustpilot. Med en score på intet mindre end 7,9/10 er det en af de mobilselskaber i Danmark, som er aller højest rangeret. Det er blandt andet kommentarer som virkelig god kundeservice og et godt abonnement til en fornuftig pris, som man hører i deres bruger anmeldelser. Derudover er det hurtig levering af mobiltelefoner, som gør at kunderne er virkelig glade for deres valg af CBB mobil.

GÅ TIL CBB MOBILABONNEMENTER