Sms-lånet er her stadig, men det er ikke det samme

Hvis du er af den lidt ældre generation, så har du nok hørt om sms-lånet. Et lån som faktisk ikke eksisterer mere, men som havde sin storhedstid før internettet for alvor kom til. Da der førhen ikke fandtes smartphones, hvor man kunne gå på internettet, sendte folk en sms om hvor meget de ville låne, og vupti, var pengene overført til deres konto. Men det var bestemt ikke fantastisk, da folk ikke kunne læse betingelserne for det lån de optog sig. Men det kan du i dag. 

Derfor er et sms-lån ikke det samme som førhen

Når du en dag beslutter dig for at optage et sms-lån, vil du i dag ikke blive snydt eller overrasket over betingelserne på det lån, du gerne vil optage. I dag er det et stærkt krav, at du skal læse alle betingelserne i gennem, før du optager lånet. På den måde har du et meget bedre overblik over kravene for lånet. Du kan finde de bedste sms lån, der passer til dig, og på den måde optage det lån, som du ved, du kan betale tilbage.

Disse krav skal du overholde ved optag af et sms-lån

For det første er din alder en vigtig faktor, hvis du gerne vil låne penge. Du skal være fyldt 18 år, men hos nogle kreditorer skal du være fyldt 23 år. Dernæst er det meget vigtigt at du er dansk statsborger, og har en dansk bopæl – på den måde er kreditorerne sikker på, at de kan få deres penge igen. Til sidst er det meget vigtigt, at du ikke er registreret i RKI-registret, for så kan du ikke låne penge. Hvis du er registreret hos RKI, kan alle kreditorer se, at du ikke har kunnet betale pengene tilbage på de lån, du har optaget tidligere i dit liv.