Hvornår stopper udviklingen af mobilabonnementer?

Som du sikkert er bekendt med, er der en ekstrem udvikling i mobilabonnementer, og hvad dit abonnement i det hele taget indeholder. For somme tider kan man sidde tilbage og tænke, hvorfor har de inkluderet dette, det skal jeg da ikke bruge? Hvis man for eksempel kigger på et mobilabonnement som Plenti, som kan det være, at det for dig virker fuldstændig vanvittigt, da du aldrig kommer i Tivoli, og derfor ikke skal bruge denne service. På den anden side hvis du kommer i Tivoli, er det måske en ganske glimrende grund for dig, til at skifte mobilabonnement til Plenti. Ligegyldigt hvad, så er det interessant at kigge på, hvor langt denne udvikling vil gå. For det er med garanti ikke endestationen her, og det er som om, at mobilselskaberne bliver ved med at forsøge at lokke os med endnu flere ting.

Hvordan startede det?

I takt med at teknologien blev bedre, og mobilselskaberne kunne levere mobiltelefoni og data til en langt mindre pris, har de haft mulighed for at smide andre ting som for eksempel streaming tjenester oven i hatten for at gøre dig mere varm på deres abonnement. For det er jo rigtig smart, at du kan have flere ting hos dem, og så endda spare penge. Så fordi at de har kunnet tilbyde mobiltelefoni, så de muligheden for at give dig dette, og lave fordelagtige aftaler med forskellige virksomheder, som for eksempel Spotify. Derfor blev det hurtigt en kamp om, hvem som kunne levere flest tillægstjenester til deres mobilabonnement, og snart kunne man få utroligt meget at vælge imellem. Det er super dejligt for os, som gerne vil have et mobilabonnement, som kan lidt ekstra.

Hvad skal det koste?

Det er svært at sige, hvad det skal koste, for der er mange forskellige muligheder. Nogle af mobilabonnementerne er 100% inkluderet diverse tjenester, hvor andre mobilabonnementer ser det lidt som noget, du kan købe ved siden af. Derfor er det forskelligt. Som udgangspunkt er det ikke så meget dyre, end hvis du kun skulle have data og tale. Måske omkring 100 kroner dyre, og så har du en masse tjenester, som du kan vælge i mellem. Alt i alt noget, som du bør overveje.