3 Mobil

3 er et stort mobilselskab i Danmark. De har over 1 million kunder, og et af Danmarks absolut bedste netværk. Derudover ligger 3 cirka i midten på prisskalaen over mobilselskaber i det danske land. Du kan få mobilabonnementer, fra helt ned til 120 kroner, men det du får i abonnementet, er ikke yderligere imponerende. 3 henvender sig primært til unge, og den rejselystne dansker. De har nemlig relativt billigt abonnementer, som du kan benytte uden for Danmark også. Det er en service, som hedder 3LikeHome. Det gode ved 3 er, at du kan mere eller mindre tilrettelægge dit mobilabonnement præcis efter dit behov. Der er nemlig mange muligheder for tilkøb under bestilling af 3 mobilabonnementer.

3 blev lanceret i 2003, og var faktisk de aller første til at komme med 3G. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af mobilselskab 3, kan det være relevant for dig at kigge mod Oister. For Oister ejes nemlig af 3, men er en billigere version.

3 og deres mærkesager

3 er et mobilselskab, som ønsker at være med på moden. Derudover ønsker de at få så mange kunder som muligt, og det kan man godt mærke på dem. Det er nemlig i følge brugeranmeldelser begrænset, hvor meget de gør for deres nuværende kunder imodsat Callme. Ikke desto mindre er der ofte gode rabatter, når skal tilmelde dig 3. Det kan være alt fra mobilrabat til ekstra data og tale. Desuden kan du hos 3 købe en masse forskellige mobiltelefoner i deres webshop. 3 vil gerne være et moderne selskab, og det kan man tydeligt mærke, når man har muligheden for selv at tilrettelægge sit abonnement med diverse tilkøb af musik og så videre.

3 og deres kunder

3 er blandt de dårligst anmeldte mobilselskaber i hele Danmark. De har en Trustpilot score på 4,2/10. Det lyder sig blandt andet på, at de har det med at ændre ens nuværende mobilabonnement uden varsling. Derudover er der dårlig kundeservice og at 3 kun har fokus på at tjene penge, og ikke fokus på deres nuværende kunder. Det er 3’s Trustpilot ansvarlig dog uenig i, og forsikrer at deres kunder er “deres primærer koncern”. Der er dog også nogle gode anmeldelser, og de lyder stik modsat på,  at 3 er troværdige og tilbyder en fremragende service.

3 MOBILABONNEMENTER