Bedst i Test Mobilabonnement

Vi har sat os for at finde de mobilabonnementer, som er bedst i test. Det skal handle om en kombination af pris og det, som man reelt set får, når man er kunde hos selskabet. Derudover skal det handle om, hvem der klarer sig bedst i forhold til deres kunder, og så selvfølgelig også deres netværk. Vi håber, du vil læse med, når vi finder de 3 bedste mobilabonnementer, som var bedst i test!

Nummer 3 – Call me

Call me mobilabonnementer, er helt sikkert alle pengene værd. Som du sikkert ved, så er Call me et lavpris mobilselskab, som alle kan være med på. De har som udgangspunkt 4 forskellige mobilabonnementer, og derfor kan man finde et mobilabonnement til en hver smag. Derudover har Call me et super godt netværk, men det som trækker dem op, er helt sikkert deres behandling af kunder. Call me kører nemlig den mentalitet, som fortæller at de går efter at gøre deres nuværende kunder tilfredse, før de går ud og skaffer nye kunder. Derfor kan du forvente, at du somme tider modtager lidt ekstra rabat på dit mobilabonnement. Dog er det ikke så tit igen, men det sker, og det er dejligt, at man hos Call me kan mærke, at man bliver værdsat som kunde.

Derfor har Call me også tårn høje anmeldelser på Trustpilot, som lyder på hele 8,7/10. Som sagt er det anmeldelser som lyder på en god service, men også et rigtig godt produkt.

Du kan gå direkte til udbyderen, men du kan også læse mere om Call me’s mobilabonnementer.

GÅ TIL UDBYDER  

Nummer 2 – Telia

I og med at Telia er nogle af dem, som har været i mobilbranchen i længst tid, er de også nogle af dem, som har mest erfaring. Det betyder, at de har muligheden for at tilbyde dig et super godt produkt, og hvis du har problemer, har de også erfaringen til at hjælpe dig. Det gode ved at de har været så længe i branchen er også, at de har haft en rig mulighed for at få bygget et godt netværk op, og det kan du naturligvis gøre brug af, hvis du er kunde hos dem.

Telia har 4 forskellige mobilabonnementer, som starter fra 149 kroner og slutter på 399 kroner. Derfor er der også hos Telia mobilabonnementer en masse forskelligt. Selvfølgelig afhænger prisen af hvor meget du bruger telefonen, men som udgangspunkt kan alle være med på det helt billige mobilabonnement. Der er nemlig 8 GB data og fri tale, hvilket for de meste er mere end rigeligt. Telia er et godt svar på det moderne mobilabonnement, da de tilbyder, at du kan få mobilforsikring, Spotify, Telia TV, HBO og en masse andre ting. Det er kun dig, som sætter grænserne.

Et andet eksempel på at Telia gerne vil være lidt foran konkurrenterne er, at de har indført noget, som hedder Telia tirsdag. Det er en dag, hvor du kan spare penge på biograf billetter. Det viser også, at Telia gerne vil gøre noget ekstra for deres kunder, og være en større del af deres hverdag, end blot at stå for deres mobiltelefoni og internet.

Alt i alt er Telia et super godt mobilabonnement. Det er også værd at nævne, at du kan få både bredbånd, mobiltelefoni og TV hos Telia. Det er fordel for dig, som gerne vil samle alle regningerne hos dem, og på den måde kan du også få en smule rabat. Hvis du ønsker at gå til Telia’s hjemmeside, bør du trykke på den grønne knap nedenfor.

Nummer 1 – CBB mobil

CBB er helt sikkert et af de førende mobilabonnementer på markedet. CBB har udvidet deres produkt rigtig meget i tidensløb, og derfor kan du også regne med, at du får et ganske nyt og moderne produkt. CBB’s mærkesag er dog som udgangspunkt blot at give dig billigt mobiltelefoni. Derfor tilbyder de ikke så meget andet end dette, til gengæld gør de dette super godt! Det er helt sikkert en af danskernes foretrukne mobilabonnementer. Det kan man tydeligt se på deres Trustpilot, men også på grund af deres fremragende netværk. CBB er en de lavpris selskaber, som tilbyder data og mobiltelefoni i udlandet. Hvis man for eksempel kigger på konkurrenten Call me, skal du ikke regne med specielt godt signal i Sverige, men CBB klarer det nemt. Desuden klarer CBB det bedst i test herhjemme også, hvor de har dækning i selv de fjerneste afkroge af landet. Derfor er CBB mobilabonnementer også et stærkt brand blandt alle danskerne. I starten var CBB’s hovedfokus de unge mennesker, men langsomt begyndte det at gå op for dem, at de kunne tilbyde rigtig god mobiltelefoni til danskere i alle aldre.

CBB har som udgangspunkt 4 forskellige mobilabonnementer, som du kan vælge imellem. Det er det til 119 kroner om måneden, som har vundet “bedst i test mobilabonnementer”, og derfor er det også dette, som vi anbefaler dig, at du benytter dig af. Det koster som sagt 119 kroner om måneden, og så får du altså hele 30 GB data og 10 timers tale. Det er noget bedre, end hvad de andre på markedet kan tilbyde, og det er også derfor, at de løber med den fine titel Bedst i test.

Der er ikke så meget andet at sige om CBB mobilabonnementer, end de bare generelt er fremragende. De gør hvad de lover, og de gør det med stil. Desuden har de virkelig tilfredse kunder, og det betyder også, at de score hele 8,6/10 på Trustpilot. Hvis du ønsker det bedste mobilabonnement i Danmark, bør du helt sikkert trykke dig ind på deres hjemmeside via den grønne knap nedenfor.

GÅ TIL UDBYDER